(067)325-54-00 (044)522-58-31  (044)526-95-85 9:00 - 17:00
English Language

Contact Us

Our Location

ФОП Сорока
с.Новосiлки
вул.Озерна,26
Києво-Святошинський р-н,
Київська обл., 03027
View Google Map
Telephone
(067)325-54-00 (044)522-58-31
(067)90-88-901
(067)325-54-00
(050)179-08-38
Fax
(044)526-95-85
Opening Times
9:00 - 17:00

Contact Form
ФОП Сорока © 2023